2017.12.15., péntek
Valér napja

Hirdetések

Vállalkozók kamarai kötelékben (video)

2012. december 13. | Forrás: Hírcity
Egyre több vállalkozás ismeri fel, hogy fontos az összetartozás, hangsúlyozta Mihalicz Antal, elnök, a GYMS Kereskedelmi és Iparkamara mai küldöttgyűlésén, ahol a küldöttek elfogadták az elnöki beszámolót és a jövő évi költségvetést.

 

Kitüntetettek:
 
Ipari tagozati díjat kapott Kató Aladár, 
Kereskedelmi tagozati díjat Id. Szabó Zoltán, 
Kézműipari tagozati díjat Nemes Ferenc, 
Szolgáltatási tagozati díjat a Best-Invest Kft. vehetett át.
 
Kamarai munkáért Emlékplakettet Széchenyi István, Büss Zsuzsanna, Bujtás Vince, Horváth Imre Tamásné kapott.
 
2008-2012 között a kamarában végzett értékes tevékenységéért Ezüst Emlékérmet kapott Csalló Gábor, Dégay Zoltán, Hajdu Elemér, Kozma Miklós, Perger Béláné, Prohászka Rajmund, Prohászka Ottó, Suriné Kovács Mariann, Szarvas Krisztina, Takács Tibor.
 
A Széchenyi Egyetem és a kamara közötti kimagasló együttműködés segítéséért  Ezüst Emlékérmet kapott Dr. Kardos Károly rektor-helyettes.
 
A kamara munkatársai közül ezüst érmet kapott Rigóné Csánó Krisztina, aki a Szakmák Harmóniája rendezvény szervezésével országos hírnevet szerzett a kamarának.
 
Innovációs IKAROSZ elismeréseket adtak át a pályázat nyerteseinek.
Fülöp Zoltán az Ikarosz díjat a Presztízs gálán november végén vette át. A küldöttgyűlésen elismerésben részesült még az L360-INNO Kft és a Tagedi Kft.
 
Az EUROSKILLS elnevezésű, a szakmák Európa bajnokságán elért eredményeikért jutalmat és oklevelet vehetett át a bútorasztalos Berkes Gábor, a Mechatronikai csapattag Losonczy László és a festő Szabó Zsolt Balázs. 
 
címkék |
2012. december 13. | Forrás: Hírcity
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Kinek küldi?
E-mail címe:

Hirdetés