2017.12.15., péntek
Valér napja

Hirdetések

Hamarosan felszáll az új magyar légitársaság

2017. július 27. | Forrás: Napi.hu
Hat hét múlva már repülhetnek az új magyar légitársaság gépei - mondta Rohan Nanayakkara, a RonanAir Légiközlekedési Kft. egyedüli tulajdonosa egy sri lankai tévécsatornának adott interjúban, amit a Turizmus Online szemlézett.

Colombóban 24 éve tiszteletbeli magyar konzulként tevékenykedik Rohan Nanayakkara. Ő a tulajdonosa a Ronan Airnek, amely hamarosan 22 városba repülne Budapestről - írja a szakportál.

A tévéinterjúban a tiszteletbeli konzul elmondja: örömmel mondott igent, amikor felhívták, hogy segítsen létrehozni egy új magyar légitársaságot. Majd hozzáteszi, hogy a folyamat nem volt egyszerű, hiszen 13 évig tartott.

"Nagyon sok támogatást kaptam a magyar miniszterelnöktől, a parlament elnökétől és Szijjártó külügyminisztertől, mindannyian sokat segítettek, kértek, hogy ne hagyjam abba. De most végre sikerült" - idézi Nanayakkarát a turizmusonline.hu.

"Hat héten belül repülni fogunk!" - mondta a konzul a július 11-én adásba került interjúban, ennek ellenére meglehetősen kevés konkrétumot osztott meg a nézőkkel.

A Ronan Airlines menetrend szerinti légitársaság lesz, 22 városba repül majd hetente, az első fázisban európai úti célok, a másodikban a Közel-Kelet és Ázsia, a harmadikban pedig Észak-Amerika városai felé. "Magyarországnak tökéletes az elhelyezkedése, ideális turisztikai és cargo hubként is" - mondta Nanayakkara.
 

címkék |
2017. július 27. | Forrás: Napi.hu
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Kinek küldi?
E-mail címe:

Hirdetés