2018.01.22., hétfő
Vince,Artúr napja

Hirdetések

Practing: az IGM a mérnöki tudásra épít (videó)

2017. március 27. | Forrás: Hircity
A Győri Ipari Parkban működő IGM Robotrendszerek Kft. több mint negyedszázada tervez és gyárt hegesztőrobotokat a világ minden tájára. A vállalkozás közel húsz éve fogadja a Széchenyi Egyetemen működő Practing program keretében a mérnökhallgatókat.

 

2017. március 27. | Forrás: Hircity

Kapcsolódó anyagok

Practing: a Melecs várja az egyetemi hallgatókat (videó)

2016.11.28.

Piacképes elméleti tudás, szakmai tapasztalat, speciális kompetenciák és érzelmi intelligencia. Ezek azok a képességek, amelyekkel a győri ipari parkban működő, elektronikai alkatrészgyártással foglalkozó MELECS szívesen alkalmaz felsőfokú végzettségű szakembereket, és ennek eléréséhez kitárja kapuit a Practing programban gyakorlatot szerezni kívánó győri egyetemisták előtt.

bővebben

Practing: régiós ipar és győri egyetemi együttműködés (videó)

2016.10.10.

150 vállalkozás több mint 2300 győri széchenyis hallgatónak biztosította az elmúlt 20 évben a gyakorlati tudás megszerzésének lehetőségét. A Practing Program folytatódik, újabb vállalatok megnyerése a cél, hogy a diákok azonnal bevethető munkaerőként jelenhessenek meg a munkahelyeken.

bővebben

Opel: 20 éve Practing pártoló (videó)

2016.06.13.

Az elmúlt két évtizedben számos szentgotthárdi fiatal gondolta úgy, hogy a győri Széchenyi Egyetemen megszerzett elméleti tudása mellé saját szülővárosában, az OPEL gyárban szerzi meg a gyakorlati ismereteket, s vállal munkát a nagy hírű motorgyárban.

bővebben

Jankovits Hidraulika: Practing pártiak (videó)

2016.08.30.

1996 óta aktív részese a Széchenyi Egyetemen működő Practing Programnak a győri, egyedi gépgyártással foglalkozó Jankovits Hidraulika, mely az elmúlt 20 évben 30 egyetemi hallgatónak biztosított lehetőséget a gyakorlati tudás megszerzésére.

bővebben

Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Kinek küldi?
E-mail címe:

Hirdetés