2017.12.15., péntek
Valér napja

Hirdetések

Ilyen volt…ilyen lett - Merjünk a színekkel játszani!

2008. szeptember 26. | Forrás: Jordákiné Veigli Gabriella
Egy-egy jól megválasztott falszín csodákat tehet az enteriőrökben. Sokan félnek az erős, határozott színektől, és kényszer megoldásként maradnak a fehér, vagy pasztell falaknál.

Megbízóm kérése az volt, hogy a bútorokhoz ne nyúljunk, s tulajdonképpen csak szinte falfestéssel, minél költségkímélőbben teremtsünk kellemes, elegáns irodát a részére.

Mivel a szürke és fekete bútorok adottak voltak, olyan színt és megoldást kellett keresnem, hogy az irodában meleg, ugyanakkor elegáns és férfias jelleg uralkodjon. Határozott, ugyanakkor élhető színekre esett a választás, és így a munkaterület és tárgyaló rész szeparálását is megoldottuk. 

A dolgozó rész mögé barnásvörös fal került, s felhúztunk egy gipszkarton polcot is, melybe felülvilágítókkal a kedvenc kép immár méltó helyére került.

A szürkészöld szín kijelöli a tárgyalót, és szétválasztja a helyiség két funkcióját. A kiemelendő kitüntetést a síkból kiugró gipszkarton falra helyeztük, melyet szintén egy spot világít meg.

Az eredmény önmagáért beszél… Három nap alatt, kis költséggel  átváltoztattuk az irodát tulajdonosa teljes megelégedésére. Elegáns, férfias, egyedi enteriőrt varázsoltunk!

 

Jordákiné Veigli Gabriella, lakberendező

címkék |
2008. szeptember 26. | Forrás: Jordákiné Veigli Gabriella
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Kinek küldi?
E-mail címe:

Hirdetés